tHingZ

A hétvégén új konyhai cuccokra tettem szert. A legjobbak azok a konyharuhák, amiket mamától kaptam. Az ebédlőszekrény fiókjának mélyéből varázsolta elő, tiszta retro az összes, és ennyire újak:

Az is látszik, hogy 1977-ben 19,80 volt egy konyharuha. A másik (a barna) néhány évvel fiatalabb példány lehet, mert már 23 forint 90 fillért kóstált. Viszont mindegyik vadiúj, vagy nagyon jól tűri a vizet és a használatot a ráragasztott papír.

Másik hír: a szüleim már hetek óta emlegetik, hogy a nyíregyházi zöldségpiacon van egy árus, aki csak magokat és aszalt gyümölcsöt árul. A hétvégén az ő standját is sikerült útba ejteni. Érzésre teljesen olyan volt, mint a Vásárcsarnokban lévő ázsiai bolt, csak kicsiben – konkrétan egy kisfurgon hátuljában elfért: egyszerűen alig tudtam otthagyni. Volt nála aszalt karambola, mungóbab, többféle lencse, köles, meg minden jó. Vettünk tőle kuszkuszt, gerslit, és aszalt vörösáfonyát, plusz megkérdeztem, hogy kapható-e nála bulgur is, mire ő: Sajnos nincs, de már annyian kérdezték, jövő hétre azt is beszerzek. Ez ám customer friendly 🙂 Már alig várom.

+1: G. kanadai juharszirupot kapott egyenesen… ööö… Kanadából, az egyik kollégájától. Annyira rendes. Úgyhogy azt hiszem hétvégén lesz amerikai palacsinta, juharsziruppal. Juhé.

Reklámok

2 responses to “tHingZ

  • qtst

    na a juharszirup pl egy olyan dolog, amit nekem eddig nem sikerült megértenem lol nemgyerebe

  • Mákvirág

    erre most nem tudok érdember reagálni, mert még sose kóstoltam, de majd ha megvolt a juharszirupos palacsinta, reflektálok 🙂

A hozzászólás ingyenes :)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: